VASTGOEDPROJECTEN VAN WAARDE HOME     PROJECTEN     OVER VGA   
RENE VAN GOOL
VGA

VGA Den Haag

Een zelfstandig bureau voor (her)ontwikkeling van onroerend goed in bestaand stedelijk gebied. VGA richt zich vooral op stedelijke functies als winkelen, wonen, zorg, recreëren en parkeren. De focus ligt altijd op structurele, integrale, duurzame concepten en oplossingen.

Werkwijze

VGA levert maatwerk en stelt, afhankelijk van de opgave, een team van specialisten samen. Door een schat aan ervaring en dito netwerk zijn de lijnen kort. Onder leiding van VGA wordt optimaal gebruik gemaakt van ieders inzet en specialiteit. VGA is geen adviseur maar een tijdelijke collega


 


René Van Gool

Oprichter en eigenaar.
Stenenman bij uitstek met ruim 30 jaar ervaring in onroerend goed.
Die beleggers achtergrond komt goed van pas bij alle herontwikkelingsopgaven.
Omdat hij zich als geen ander kan verplaatsen in de positie en het belang van de eigenaar, is René specialist in gebiedsontwikkelingen met complexe publiek/private verhoudingen.
Ook heeft hij een neus ontwikkeld voor het zoeken naar en onderzoeken van goede locaties, bijvoorbeeld voor het duurzaam herontwikkelen van industrieel erfgoed.
Daarbij heeft hij een speciale voorliefde ontwikkeld voor 'food'. Er zijn al verschillende integrale food- en horecaconcepten in binnen- en buitenland door hem gerealiseerd.


“If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.”
(J.R.R. Tolkien)


 
Eisenhowerlaan 134
2517 KN Den Haag
contact@vgadenhaag.nl
tel. +31 70 28 100 50